بارش ۱۳۳۵ میلی‌متری سامانه اخیر در ایستگاه‌های هرمزگان+جزئیات
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۵۱۵۳

بارش ۱۳۳۵ میلی‌متری سامانه اخیر در ایستگاه‌های هرمزگان+جزئیات

سامانه بارشی اخیر در استان هرمزگان موجب بارندگی گسترده در مناطق مختلف استان شد به‌گونه‌ای که بیشترین میزان بارش با ۱۶۸ میلی‌متر در قشم (دریایی) ثبت شده است.

بارش ۱۳۳۵ میلی‌متری سامانه اخیر در ایستگاه‌های هرمزگان+جزئیات

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بر اساس گزارش ایستگاه‌های هواشناسی استان هرمزگان، سامانه بارشی اخیر که تا شامگاه ۲۶ آذرماه فعال بوده، موجب بارندگی در بخش‌های مختلف استان و ثبت مقادیر متفاوتی از بارش شده است.

 

بر پایه این گزارش، بیشترین میزان بارش مربوط به قشم (ایستگاه دریایی) با ۱۶۸ میلی‌متر بوده است. پس از آن، لاوان با ۱۵۱ میلی‌متر، بندرخمیر با ۱۴۵ میلی‌متر، کیش با ۱۴۱ میلی‌متر، رودان با ۱۲۲ میلی‌متر و بندرعباس با ۱۱۷ میلی‌متر در رده‌های بعدی پربارش‌ترین مناطق استان قرار دارند.

 

همچنین در میناب ۱۲۸ میلی‌متر، پارسیان ۱۰۸ میلی‌متر، بستک ۹۵ میلی‌متر و بندرلنگه ۸۲ میلی‌متر بارندگی ثبت شده است که نشان‌دهنده تأثیر مناسب این سامانه در مناطق غربی و مرکزی استان است.

در سایر مناطق استان، حاجی‌آباد ۵۶ میلی‌متر، سیری ۱۳ میلی‌متر، بشاگرد ۸ میلی‌متر و بوموسی یک میلی‌متر بارش دریافت کرده‌اند؛ جاسک نیز در این سامانه بارشی، بدون بارندگی گزارش شده است.

 

کارشناسان هواشناسی اعلام کردند هرچند توزیع بارش‌ها در استان یکنواخت نبوده، اما این بارندگی‌ها می‌تواند نقش مؤثری در بهبود موقت منابع آبی و شرایط زیست‌محیطی برخی مناطق استان داشته باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار